today
2010-02-28 @ 22:44:48 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (0)
någon dag i veckan ska jag ta tag i mitt hår, köpa mörkbrun och färga håret, passa på att färga ögonbryn och ögonfransar, kanske testa att locka håret. fast min locktång ligger uppe på vinden, kanske får skippa det där med att locka håret ändå. jag hoppas resultatet blir så fint att jag inte ångrar mig efteråt och hatar allt och alla och gråter över mitt hår, det har ju hänt några gånger innan. om jag tänker efter så handlar den sotuationen inte bara om mitt hår, kan handla om precis vad som helst.

ibland känns det trist att veta att en dag måste jag ta tag i allting, hitta en utbildning som jag känner ger mig någonting, hitta ett jobb som ger mig pengar. fast det där med pengar är nog inte så viktigt ändå, så länge jag trivs med vad jag gör. funderar på att utbilda mig till något inom handel, men varför göra det när jag egentligen bara kan gå och be om jobb utan utbildning och antagligen få jobbet? det är det som tar emot, att utbilda mig, skaffa studieskulder och veta att det i slutändan alltid handlar om kontakter.

egentligen är det inte så mycket jag vill göra med mitt liv, jag trivs rätt bra ändå, med hela situationen. även om det finns saker jag ångrar så kommer det aldrig bli ogjort och även om jag har drömmar så är dom inte realistiska. jag känner mig stolt som insett att jag kan inte göra vad som helst, kan inte bli vad som helst för jag har inte ork till det, har ingen egentlig lust till att pusha mig själv tills jag stupar.

jag ägnar mina dagar till att söka jobb på västkusten, leka hemmafru och uppfylla en liten pojkes största drömmar, för en dag ska jag säga till theo att han kan bli precis vad han vill, för det tror jag på.

söndag
2010-02-28 @ 15:19:48 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
åh, idag kom mina nya skor, dom är alldeles undebara! fast kanske lite för halkiga för att använda ute just nu. älskar att snön är påväg bort, hatar alla vattenpölar som bildas överallt. snart kan man ta sig ut med barnvagnen normalt, hoppas bara på att den gigantiska snöhögen vid källaringången smälter bort fort, det är den stora högen bakom mig på bilden. har för övrigt insett att jag gillar curling, underbar sport det där.later
ger upp
2010-02-27 @ 22:00:30 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
jag ger upp, pallar inte fixa mer. borde inte gett mig in i något som jag inte förstår mig på. kommer nu gå och störa mig på att min blogg helt plötsligt ser förjävlig ut, haha.
nedstängt
2010-02-27 @ 19:45:09 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
bloggen har legat nere idag för att jag har suttit och fixat lite, kanske inte mycket, men lite. det har tagit mig flera timmar att åstakomma detta lilla på grund av en krabat som kallas theo.
...
2010-02-27 @ 12:05:15 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
jag har alltid som mest läsare dom dagarna som jag i stort sett inte skriver någonting på, det är rätt roligt tycker jag.
god morgon
2010-02-27 @ 10:36:48 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
tror det kallas bloggtorka, därav ingen uppdatering. jag gjorde ett big no och beställde hem en sommaroutfit inkluderat nya jeansshorts som jag innerligt hoppas passar. egentligen borde jag leta efter kläder att ha på mig på 50årskalaset, hade ju hittat en fin tröja på bikbok, men den fanns inte i affären, så jag får fortsätta kolla runt.

känns lite som att hela veckan har levt sitt liv och jag levt mitt, har hamnat efter med en hel del saker som behövs göras.
...
2010-02-25 @ 19:55:01 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
den som inte gråter till biggest loser måste vara känslokall
middag
2010-02-25 @ 18:55:43 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (2)
today
2010-02-25 @ 12:59:07 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (0)
bloggtips
2010-02-25 @ 10:18:35 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
snälla, någon som kan tipsa om några bra bloggar?
god morgon
2010-02-25 @ 09:41:11 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
jag har inte sovit bra inatt, vet inte riktigt varför. vid halv sju vaknade theo och fick välling och efter det sov han väl inte direkt, utan mest låg och vred sig vilket gjorde att jag inte riktigt kunde sova. jag är sjukt hungrig också men vet inte om jag ska äta ägg eller ta johans pizza, haha. pizza låter ju sjukt mycket mer lockande kan jag ju säga men jag är bara 5 kilo ifrån min målvikt nu och då är inte pizza det bästa alternativet kanske.

jag är föresten sjukt stolt över mig själv, efter theo föddes och så hamnade jag på en vikt 13 kilo tyngre än vad jag vägde innan jag blev gravid. till det hela hör att jag gick upp 32 kilo (plus något kilo till) under min graviditet och jag har snart blivit av med allt. och ja, jag vet att det finns dom som blir av med allt dagarna efter ungen föds, men hur mycket gick inte dom upp då? typ 12 kilo. sen så är jag inte känd för att träna, jag hatar det nästintill så allt har bara handlat om att jag fortfarande får äta precis vad jag vill men inte när jag vill (okej, jag har nog rubbat lite på den där när jag vill regeln)

later
stil
2010-02-24 @ 22:46:58 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (2)
engång i tiden, var det jag och min lugg mot världen. tror faktiskt den gick nedanför ögonen men jag envisades med att ha den som en vanlig lugg. samma sommar var jag arbetslös, åkte jag på min första (och andra) festival och flyttade till hultsfred. i hultsfred träffade jag elin, henne saknar jag något fruktansvärt ibland. minns när det bara tog några minuter med cykeln innan man satt i hennes kök och drack kaffe. jag hade ingen känsla för stil heller, trots att jag trodde det. jag har fortfarande ingen känsla för stil, trots att jag tror det. har ett litet småhat mot alla modebloggare i åldern femton som är sjukt snygga, varför var man själv inte lika snygg när man var femton? när jag var femton hade jag kort rött hår och gick runt i en orange tröja, haha! som sagt, jag har nog aldrig haft någon känsla för stil.

...
2010-02-24 @ 17:17:13 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
undrar om man kan slopa klänning på 50årskalas och istället köra blommig tröja med leggings?
onsdag
2010-02-24 @ 14:43:29 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (0)
jag borde egentligen städa, men orkar inte. ska snart sätta mig och räkna ihop hela månadens kvitton. det är alltid lika spännande att se hur mycket pengar man har lagt på olika saker, fast lite ångestframkallande om pengarna gått till fel saker, typ kläder.

god morgon
2010-02-24 @ 09:01:20 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (2)
jag gillar inte att somna ensam, theo ligger alltid redan och sover och när jag väl beger mig mot sängen så kan jag inte med att släcka alla lampor eller stänga av datorn. jag får alltid för mig att det är någon i eller påväg in i lägenheten, eller att det spökar. det är sjukt jobbigt att ensam försöka intala sig själv att det inte är någonting, att jag bara hittar på. jag tror inte på spöken, för det man inte tror på kan inte finnas och kan därför inte skrämma mig mitt i natten, så resonerar jag. ändå sover jag inte bra när jag sover ensam. efter ett tag la jag theo bredvid mig, för det är så fridfullt att vakna till och se när han ligger och sover och andas tungt (och möjligen snarkar mig i örat)
...
2010-02-23 @ 17:32:59 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
en av mina talanger är att jag kan knäcka i stort sett vad som helst i min kropp,
fast min favorit är den när jag andas in tungt och övre delen av ryggraden knäcks. härlig känsla
...
2010-02-23 @ 15:02:33 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (0)

I've found the perfect way to say I love you
to paint it into our hearts once for all

tvätt
2010-02-23 @ 14:31:36 / Permalänk till inlägget / theo / Kommentarer (2)
jag tog in lite av theos leksaker i badrummet och satte honom på golvet så jag kunde duscha, kändes jätteskönt. jag la all tvätt som torkat i min säng så att jag kunde vika den sen, så efter jag duschat och sprang runt lite i lägenheten så kröp theo in i vårt rum och tyckte att han kunde hjälpa till med tvätten. haha, han är så söt. förresten så är hans femte tand påväg nu.

...
2010-02-23 @ 12:22:17 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (1)
en sak som jag tror folk har missuppfattat är min ekonomiska situation, varför folk nu över huvudtaget skulle vara intresserade av den och prata om den och varför jag nu överhuvudtaget ska behöva försvara mig. nej, jag är inte fattig, nej, jag är inte rik. jag tror till och med att skulle jag och johan gå isär, så skulle jag och theo klara oss på enbart min inkomst nu under föräldrarledigheten. förlåt om ni har missuppfattat det hela, men det stör mig bara när folk tror att man lever knapert enbart för att man inte känner för att lägga tusen kronor på något onödigt.
tisdag
2010-02-23 @ 12:07:37 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
jag lever, jag är slut i hela kroppen, men jag lever
måndag
2010-02-22 @ 15:28:03 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (2)
när jag gick och la mig igår hade jag den där må-illa-känslan, det liksom bubblade i magen och jag kände bara hur jag inte ville spy. jag lyckades i alla fall somna ifrån allting, ända tills några timmar senare då hela känslan hann ifatt och jag inte hann ta mig till toaletten. så, jag invigde min födelsedag med att spy ner sovrummet, lagom kul. så idag har jag inte orkat med så mycket, mest suttit i soffan och låtit theo klänga på mig.

när jag skulle fylla 20 hade jag sån fruktansvärd ångest över att lämna mina tonår bakom mig. ända sedan jag var liten har jag sagt att jag aldrig vill bli äldre än 21, så dom senaste dagarna har jag vart lite rädd för att bli påkörd eller liknande, allt för att inte bli äldre än 21. men nu sitter jag här, 22 år, sjuk med lätt uppsvullet ansikte. livet är underbart. grattis till mig

hårfärg
2010-02-21 @ 21:50:14 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (2)
jag har regelbundet, eller kanske mer konstant, färgat håret sen jag gick i femman tror jag. hela tiden nya hårfärger, hela tiden crazy, hela tiden en ny start. men jag lyckades aldrig bli blond, bara den där pissgula eller oranga färgen. så, för två år sedan började jag mitt projekt mot att bli blond på riktigt för första gången. det gick faktiskt förvånansvärt bra och jag blev blond (med lite färgskiftningar, trots att jag använder silverschampoo) för snart ett år sedan är första gången min färgning misslyckats. köpte en ljusblond och blev grågrön i håret, jag började lipa och var tvungen att gå till jobbet dagen efter, gick sedan till hemköp och köpte en brun hårfärg. jag gav upp det blonda. så gick det någon månad och jag ville vara blond igen, köpte blekning och det gick fruktansvärt bra att gå tillbaka till det blonda, det trodde jag aldrig. och här är jag, fortfarande blond. men, jag är sugen på en förändring. jag vill nog ha chokladbrun hårfärg och lugg, men är så rädd för att det kommer se för jävligt ut, och då kommer jag börja lipa igen och inte vilja visa mig ute på några månader.

min fråga är i alla fall, do or don't?
söndag
2010-02-21 @ 12:11:13 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
när mars kommer ska jag börja sola solarium för att förhoppningsvis lyckas få lite färg och se lite fräsch ut. jag vet att det finns risker med att sola solarium, men jag ser det som så att jag bara gjort det typ 3 gånger i hela mitt liv och har lite att ta igen och skulle jag få hudcancer så vet jag att det är mitt eget fel. hellre veta vad jag får cancer av än att inte veta. det är ju allt ovetande som tär på en människa, alla dessa 'tänk om...' och ändå lever vi alla i skräck av att inte veta allt, att inte kunna ta kontrollen över vårt egna liv.

fick förresten sitta och tänka ett tag när jag skulle komma på vad det var för dag idag

later
god morgon
2010-02-21 @ 09:35:14 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (1)
johan gick och köpte varma koppen till mig igår, var härligt att kunna äta någonting. får nog bli att leva på den där soppan ett tag, för svullnaden har inte lagt sig än.

utanför mitt fönster snöar det för fullt, alla vägar där plogbilen kört är igensnöat och jag chansar på att jag inte skulle få upp balkongdörren, även om jag velat. vi får se hur denna dagen blir, skulle i alla fall inte tacka nej till denna outfit

sött
2010-02-20 @ 21:26:28 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (2)
idag var johan nere och hämtade gårddagens post, alltid trevligt att tro att man får post på lördagar. jag fick i alla fall en söt liten kanin med nallebudet, problemet är bara att det inte fanns någon hint om vem som skickat den. fast jag har ju mina aningar, finns 3 kandidater. istället för att jag ska behöva fråga runt (och kanske skämmas?) så tänkte jag att personen kanske läser min blogg och kan ge sig till känna här, om inte, så jättemycket tack!

...
2010-02-20 @ 17:05:35 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
sv; nej mamma, det gör inte alls ont faktiskt, spänner lite bara. men uppsvullet är det verkligen, och jag tar en alvedon emellanåt i förebyggande syfte. är inte alls lika farligt som när jag fick innebandybollen i ansiktet (för er som aldrig fått en innebandyboll i ansiktet så är det inget jag rekomenderar)
semla
2010-02-20 @ 13:48:22 / Permalänk till inlägget / theo / Kommentarer (0)
såhär ser theo ut när han tror att han ska få mumsa på mammas semla
men lurad! säger jag och trycker in hela semlan i min egna mun

lördag
2010-02-20 @ 12:27:49 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (2)
jag vet att ni vill ha en update om mitt uppsvullna ansikte och jag har faktiskt tagit bilder, men jag vet inte om jag vågar lägga ut dom. min överläpp är i alla fall tre gånger så stor som min underläpp och hänger liksom över den så att min underläpp inte syns. har svårt att ens dricka med sugrör, så antar att min kropp insåg igår att det inte skulle bli så mycket mat idag så jag svullade. jag tycker synd om mig själv, tänk om det aldrig går ner, jag vill inte se ut såhär resten av mitt liv. sen när svullnaden väl går ner så vet jag att jag kommer tycka att jag var töntig under dessa dagar, haha.

och ja, minst 30 centimeter snö har kommit inatt, tror ju att det är mer men vågar inte ta mig ut och mäta. kan ju fråga johan sen när han kommer hem från jobbet. det får ju gärna räcka med snön nu känner jag, sen så känns det lite tråkigt att theo är så liten och inte riktigt förstår vad snö är. tänk om det inte kommer mer snö på flera år? då tycker jag ju synd om honom.

sitter och funderar på att jag ska tröstshoppa åt mig på internet, fast jag borde inte. har hittat en svart klänning på h&m som jag funderar på att köpa till 50års-kalaset, fast då måste jag köpa en tröja att ha över också eller försöka hitta en klänning med armar. det är svårt det där, funderar även på att våga slå till på en jumpsuit, ville ha en förra året, men det hade sett för jävligt ut och iår ska jag faktiskt satsa på min bränna så att jag ser lite fräsch ut.

later
...
2010-02-19 @ 21:39:19 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
sv; theo är åtta och en halv månad
...
2010-02-19 @ 21:23:01 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
halva ansiktet har svullnat upp nu, helt normalt, inte så kul. jag är sjukt hungrig också, även om jag redan hunnit äta både en och två gånger idag, tror det har att göra med att jag vill tröstäta, johan åt upp mina cheezballs. och jag har inte lust med någonting när jag ser ut såhär, knappt leka med theo.
fredag
2010-02-19 @ 18:04:03 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (2)
opererade bort tanden idag, eller skar bort tanden kanske. gjorde inte alls ont, kände ingenting och allt gick jättebra. nu har min högra överläpp och partiet runt näsan svullnat upp och är jättehårt. lyckat. på det hela så får jag inte sätta in den tillfälliga tanden jag fick förrns dom tar bort stygnen i munnen, vilket betyder att jag är tandlös och sjukt sugen på kakor. har jag nämt att jag känner mig som en cirkusartist? ja, och just det, jag är sjukt trött också. annars har det vart en bra dag.såhär såg jag ut innan tandläkaren imorses, vad fin jag brukade vara
...
2010-02-18 @ 22:16:37 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (0)
kom ju på att den fina outfitbilden jag la upp igår försvann ju i och med att jag råkade radera mitt inlägg, och det är inte acceptabelt. så jag lägger in den igen. njut

torsdag
2010-02-18 @ 22:04:20 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
okej, jag råkade kalla gårdagen för torsdag. har verkligen ingen koll på dagarna. skulle i alla fall fixa detta och råkade radera hela inlägget. haha! idag har jag köpt en fin vit kajalpenna så att jag kan vara snygg imorgon när dom opererar bort min tand, tror jag hörde något om att öppna upp tandköttet... vi får se på det alltså.

vi köpte vår vardagsrumslampa idag, den är sjukt snygg. synd bara att klockan på väggen inte fungerade som den skulle, för både lampa och klocka hade ju inte vart helt fel. påväg hem köpte johan dom sista semlorna till mig som fanns i affären, mumsigt, dom är slut nu. till och med theo smakade lite på grädden och ville ha mer, men jag fick förklara för honom att semlorna var minsann mina och han kan få smaka när han blir äldre, fast aldrig av mina semlor, han får fixa sina egna.

annars så började nästa säsong av biggest loser, som jag av någon konstig anledning redan har sätt, fast minns inte så mycket. lipade lite i smyg när dom hade sin första invägning (alltså, jag såg reprisen imorses efter att jag äntligen fått sett finalen som var för några dagar sedan) och jag sa till johan att skulle jag få välja en serie att se resten av mitt liv skulle det vara biggest loser med förutsättning att dom alltid spelar in nya avsnitt.

träningsvärk
2010-02-16 @ 21:50:04 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
HAHAHA! har glömt berätta att jag cyklade 6 minuter på min träningcykel igår och har sjukt ont i rumpan idag, eller på rumpan som johan envisas med att det heter. det var ju ett bra tag sen jag hade sån här träningsvärk, ett teckan på att jag inte är gjord för att träna
...
2010-02-16 @ 21:21:22 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (2)
fan, vill också ha sådär underbart långt fint hår som alla andra
borde kanske spara till hårförlängning
sommarkväll
2010-02-16 @ 20:29:16 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (0)
hur snyggt hade det inte vart att haft på sig det här en sen sommarkväll?

nöjd?
2010-02-16 @ 19:10:17 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (4)
jag har alltid haft svårt för att släppa saker, det är både positivt och negativt, för det mesta är det nog negativt. dessa saker kan vara allt från händelser och personer till minnen och materiella saker (dock gäller det inte kläder). jag har även alltid tänkt att jag kommer vara den tjejen som både fettsuger mig här och där och förstorar brösten, vilket skulle gå på runt 100.000 och skulle ta mig 8 år att spara ihop till om jag fortfarande vill kunna spendera pengar där emellan. för det är så lätt att säga att man ska vara nöjd med vad man har, vara nöjd med vem man är men det är inte lika lätt att leva upp till all denna nöjdhet. vill man egentligen inte vara mer än nöjd? nu skulle jag nog aldrig våga plastikoperera mig, trots att mina bröst är näst intill obefintliga och min mage är som en bulldeg med bristningar och det är ju billigare att intala sig själv att man faktiskt nöjer sig. men jag har alltid haft svårt för det där med att nöja mig.

pappa betalar
2010-02-16 @ 15:55:22 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
vid våran dator ligger det en femhundralapp, som givetvis är johans, mina pengar finns aldrig tillräckligt länge för att bara kunna hänga vid datorn. jag påpekade i alla fall för johan igår att det var hans lilla peng som låg där och väntade på att bli uppköpt varpå johan förvånad utbrister 'är den min' och jag är snabb och svarar 'neee' och hoppas att johan inte skulle hört att jag sagt att den var hans. nu funderar jag på att vänta i några månader till, lagom så att johan glömt att det är hans igen och köpa något fint till theo (och mig) för pengarna... pappa betalar!
theo
2010-02-16 @ 15:51:49 / Permalänk till inlägget / theo / Kommentarer (1)
såhär glad brukar theo vara när han får leka med johans elektronikprylar
och jag säger att han får göra det, det är ju inte mina grejer... haha

underwear
2010-02-16 @ 14:20:23 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (0)


det här skulle jag kunna tänka mig att köpa, jag som verkligen behöver nya underkläder. när jag gick på gymnasiet ingick jag en pakt med mig själv att inte köpa nya underkläder förrän jag skaffade pojkvän, så kom johan och kvar är alla väl använda underkläder. varför byta när dom redan sitter så bra? haha. jag köpte i alla fall en ny bh i förra veckan och klart jag har köpt nya trosor då och då, men det är ju aldrig fel med nytt och fint.
god morgon
2010-02-16 @ 12:02:01 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
eller, god eftermiddag kanske, sitter fortfarande i pyjamas och har precis ätit frukost. theo har i alla fall fått sina jeans och inviger dom första idag.

har en känsla av att detta kommer bli en seg dag
...
2010-02-15 @ 19:37:39 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
jag gråter till biggest loser och theo klappar händerna.
god morgon
2010-02-15 @ 09:10:59 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
idag står tvättning och lite ärenden på listan. ska hämta ut theos paket idag också. fyfan vilken kall lägenhet vi har! det är kallt när man ska sova och kallt när man vaknar, tände lte värmeljus nu för att förhoppningsvis få igång värmen här inne, om inte annat så blir det väl varmt sen när torktumlaren går igång.

är sugen på att köpa nya kläder, men jag vet att jag verkligen inte borde lägga mina pengar på kläder. fick i alla fall en ny mobil av mamma och pappa i för tidig födelsedagspresent, så nu behöver jag inte lägga pengar på en ny mobil och det känns i alla fall skönt. nej, nu ska vi se vad arbetsförmedlingen har att erbjuda.

later

söndag
2010-02-14 @ 22:32:45 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
jag hatar att facebook inte vill fungera, känns som en del av mig själv inte fungerar. så, idag kom vi hem igen. har hunnit titta igenom senaste avsnittet av lost och tittat på min träningscykel som jag köpte för flera år sedan och som äntligen kommit till jönköping. så nu finns det väl ingen anledning för mig att inte använda den. haha! nej, men varför inte, har ju tid när theo sover på dagarna och efter han somnat för kvällen men kan lova att jag kommer tröttna direkt. har alltid tyckt att allt det där med träning och överansträgning inte är för mig, man blir ju så trött och svettig och jag blir alldeles röd i ansiktet i flera timmar efteråt.

veckan har i alla fall gått jättefort, den verkar tydligen alltid flyga iväg när jag är hos mina föräldrar. funderar på att övertala johan att flytta till trollhättan istället, fast det negativa är att det inte finns några jobb där.god natt
hemma
2010-02-14 @ 20:16:32 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
tänkte bara meddela att jag nu är tillbaka i jönköping. så nu väntar lost och grey's för mig här hemma.
lördag
2010-02-13 @ 19:49:51 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
jag lever, ni behöver inte vara oroliga.

igår vart det göteborg med elina för att se henrik berggren, det var en väldigt rolig kväll måste jag säga. kul att träffa gamla bekanta och så också. somnade nog inte förrän runt halv fem imorses, så hela dagen har vart lite seg. nu blir det snart semla och kanske lite sällskapsspel.

later
god morgon
2010-02-12 @ 11:09:19 / Permalänk till inlägget / theo / Kommentarer (0)
just nu förbereder vi oss för ett besök hos min farfar och sedan måste jag komma på vad jag ska ha på mig ikväll och hur man ska vara sminkad och ja, allt sånt som hör till. theo krälar efter katterna här hemma och är på ganska bra humör, vilket är skönt för mig.

såhär tokig kan man vara iblandlater
...
2010-02-11 @ 22:16:22 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
någonting som stör mig just nu är att sofies franslim har torkat, så jag kan inte testa hennes lösögonfransar. haha, jag hoppas ju innerligt att jag egentligen inte är lika ytlig som jag låter
note to self:
2010-02-11 @ 15:11:43 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (1)
borde bli snygg
torsdag
2010-02-11 @ 14:45:17 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
är det torsdag idag? i mitt sinne är det fredag, fredag hela veckan. och jag vet att det har avrt kasst med uppdatering det senaste, men det är inte direkt det första jag tänker på när jag är i trollhättan, har så mycket annat för mig.

imorgon ska jag till göteborg, park lane, henrik berggren och allt sånt med elina. detta betyder att jag får klä upp mig och har nu panik för att jag inte har något att ha på mig. åh! önskar att man var en sån person som såg snygg ut i allt, vad lätt mycket skulle kännas då.

kan passa på att bjuda på en charmig bild, haha.

tisdag
2010-02-09 @ 13:08:53 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (3)

igår var första gången jag märkte att blogg.se krånglade, kunde knappt ta mig in på bloggen och om jag väl kom in så kunde jag i stort sett inte göra någonting, så jag la det åt sidan.

drömde hela natten att jag satt och väntade på en person, var sjukt irriterande eftersom personen ifråga aldrig kom ut, utan en massa annat folk strömmade ut ur porten hela tiden. det konstiga är att jag alltid drömmer om denna personen i olika situationer fast oftast så möts vi i kortare möten. undrar vad det betyder egentligen. mina drömmar är så sjukt tråkiga egentligen, inte ens mitt undermedvetna är kreativt av sig.

idag ska jag verkligen ta mig till att köpa underkläder, tror det var 4 år sedan jag köpte en ny bh senast. haha! fast det är u så sjukt tråkigt att behöva klä av sig allt och prova och sen på med allt igen och hålla på. helt ärligt så vet jag inte heller vilken storlek som är min rätta storlek, tycker även det är sjukt jobbigt.

kan passa på att bjuda på två mycket gammal bilder på mig och theo

...
2010-02-07 @ 22:27:00 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (2)
hatar mig själv lite för att jag inte har brunt och snyggt hår och kanske en liten lugg på det
god natt
2010-02-07 @ 22:20:39 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
har nästan precis avslutat ett sällskapsspel med mina föräldrar, jag älskar sällskapsspel, jag älskar trollhättan. jag gillar inte variationen på mina kläder, mitt hår eller hur jag för tillfället ser ut. alltid när jag kommer tillbaka till trollhättan känns det som jag trashar ner mig, som att jag försöker lite för mycket men verkligen inte lyckas. funderar på att dra mig mot sängen nu faktiskt, den där promenaden tidigare idag har tagit död på mig.

god natt
söndag
2010-02-07 @ 16:33:09 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
herregud säger jag bara. var och fikade med helena idag och skulle ta bussen hem med theo, men så var bussen full och jag bestämde mig för att gå hela vägen från stan hem till mamma och pappa. ohmy vad duktig jag känner mig nu. det tog mig ungefär 40 minuter och det var inte lätt alla gånger med barnvagnen ska jag säga, fast theo sov så sött hela vägen och det var ju skönt. nu är jag alldeles slut i hela kroppen, jag är ju inte van vid sån här motion, haha. vi tar nog några kakor på det om en stund.
lördag
2010-02-06 @ 22:11:21 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
det gick precis upp för mig (igen!?) att det är lördag idag. vad hände med alla crazy lördagar egentligen? när blev jag en sån torr bitterfitta som klagar på att grannarna råkar spela lite för hög musik på lördagarna? när ska jag ha tid att klä upp mig, använda mina nya strumpbyxor, snylta på min systers lösögonfransar? har jag sagt hur mycket jag saknar att klä upp mig, använda kläder man i vanliga fall inte använder?
pulkaåkning
2010-02-06 @ 21:41:12 / Permalänk till inlägget / theo / Kommentarer (1)
idag åkte jag pulka för första gången på flera år och det var ju första gången för theo över huvudtaget också. det gick jättebra om man bortser från att theo var trött och egentligen skulle velat sova. sen köpte min pappa en leksaksmobil till theo, den uppskattades fruktansvärt mycket. så den kommer vara rolig ända fram tills theo inser att den inte är på riktigt. annars så umgås jag mest med min familj och ska passa på att träffa några vänner när man ändå är på besök.katter
2010-02-06 @ 12:37:02 / Permalänk till inlägget / theo / Kommentarer (0)
theo älskar ju katternas leksaker och han älskar katterna också. haha
god morgon
2010-02-06 @ 09:49:15 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
ibland drömmer man så att drömmarna känns verkliga. det är då man inte vill vakna upp, man blir så besviken när man väl vaknar upp.

theo sitter bredvid och leker med en kikare. jag råkade klämma honom med spännet till matstolen förut, han blev inte så glad. jag är rätt så trött idag eftersom theo vaknade flera gånger och sov oroligt inatt. har jag nämt att han är fruktansvärt mammig och klängig och att jag hela tiden måste ägna mig åt honom?

later
heads up
2010-02-05 @ 21:16:33 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
eftersom min lillasyster verkar ha börjat något sorts krig (med anledning av bilden jag la upp på henne innan) så borde det ju helt enkelt vara okej för mig att bombadera min egna blogg med bilder på henne. och vilket krig undrar jag, vilket krig? jag ligger ju helt klart i underläge om vi ens ska kalla detta ett krig. så, bring it on bitch.

god morgon
2010-02-05 @ 08:40:07 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
det blev segt med uppdatering igår, jag vet, men antar att ni förstår att det berodde på att jag åkte till trollhättan. vi var tillbaka i min ungdoms förlorade stad runt nio på kvällen tror jag och gud vad theo hade tröttnat på att åka bil när vi var utanför grästorp. herregud säger jag bara.

tänkte att jag kunde passa på och bjuda på en bild som föreställer min syster, så att hon kan passa på att döda mig lite när jag ändå är och hälsar på. herregud vad hon kommer hata mig nu... HAHAHA

more
2010-02-04 @ 11:50:27 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (0)
ska nog slänga ut alla mina kläder och köpa helt nya
god morgon
2010-02-04 @ 09:46:06 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
håller just nu på att packar, åker till trollhättan om några timmar. det vill säga när mina föräldrar känner för att svara på mitt sms och ta sig till jönköping för att hämta upp oss. resväskan är i alla fall full, men jag har inte packat allt som behövs, så kanske får ta en titt till och plocka ur lite saker.

satt och tittade igenom alla bilder på theo här om dagen, även om han har förändrats jättemycket så tycker jag samtidigt att han är sig lik ifrån födseln, min lille gubbe.later
god natt
2010-02-03 @ 23:56:49 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
jag skulle kunna spendera resten av mitt liv med att sitta och läsa olika teorier kring lost och se serien om och om igen för att hitta missade bitar och förstå det hela lite bättre.

god natt
lost
2010-02-03 @ 20:41:15 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
har väntat hela dagen på att theo ska somna så att jag kan se det nya lostavsnittet utan en liten pojke klängandes vid benen. verkar som theo inte vill somna i tid idag... biggest loser och lost är det bästa som hänt mig, och kanske allt annat som går på teve
...
2010-02-03 @ 18:01:20 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
jag och theo har precis hunnit med en lite tupplur, det var väldigt skönt måste jag säga. däremot blir jag alltid så fruktansvärt seg när jag vilar såhär på dagen. vi var på bvc förut också, nu väger han 10,7 kg och är 75 cm lång. herregud, han är ungefär en meter kortare än vad jag är den där lille grabben.

och ja, snökaoset fortsätter...
god morgon
2010-02-03 @ 09:25:01 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (3)
igår gick jag och la mig tidigt, ställde klockan imorses igen, fast jag låg och drog mig tills theo vaknade. så nu är jag nog så pigg man kan bli när man går upp på morgonen. funderar på att sätta på en omgång kaffe och vänta på att första omgången av tvätten ska bli klar.

jag har ett litet klädproblem också, i mars ska vi på 50års-kalas, vad har man på sig då?
theo
2010-02-02 @ 17:51:58 / Permalänk till inlägget / theo / Kommentarer (1)
jaha, tänkte jag och klickade hem två par jeans till theo, för det tyckte jag att han behövde. eftersom jag har ett mjukiskläderförbud efter klockan tio på morgonen (ibland är klockan tio runt klockan tolv också) så tänkte jag att theo borde ha mjukiskläderförbud... i alla fall någon gång i veckan när han är hemma. det hade vart mycket roligare att klä honom om han själv hade tyckt att det var kul att ha kläder på sig.

...
2010-02-02 @ 16:30:20 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
jag kan komma på ungefär 5 olika snygga personer jag skulle vilja vara istället för mig
today
2010-02-02 @ 12:58:42 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (0)
ställde klockan imorses för att åka iväg till käkkirurgen, det är mycket lättare att gå upp när jag vet att det inte är någon annan mer än mig själv jag behöver ta hand om. det gick i alla fall bra, fick en ny tid om 2 veckor och jag och min inte så stabila ekonomi åkte ifrån sjukhuset 200 kronor fattigare. jag är fruktansvärt glad att allting går på försäkringen, hade jag fått lägga ut alla pengar själv så hade jag nog låtit tanden vara kvar, resten av mitt liv.

jag vill ha pengar när jag fyller år så jag kan köpa precis vad jag vill för dom. eftersom jag betalar av in studieskuld till csn var tredje månad och betalar hyra varje månad och har en inkomst på lika mycket som utgifterna är, så hade nog inte pengar suttit helt fel. och ja, jag har så jag och theo klarar oss varje månad, det går inte direkt någon nöd på oss.

och jag ska sluta duscha precis innan jag går och lägger mig, inte bara själva grejen att det är obehagligt med blött hår i ansiktet när man sover, utan att mitt hår liksom formar sig efter hur jag ligger med huvudet och min frisyr blir förjävlig dagen efter. borde börja duscha på morgonen istället. nu ska jag börja söka jobb igen.later
plugga
2010-02-01 @ 21:23:44 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
jag har funderat på att börja plugga igen, problemet är bara att jag har faktiskt ingen aning om vad jag skulle vilja göra resten av mitt liv. jag har några små hintar om det, men hur vet man om man väljer rätt? plus att jag tror att jag tillhör kategorin av dom människor som är sämst på att plugga i världen.
jeansshorts
2010-02-01 @ 17:38:29 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (0)
bilden nedan är tagen mindre än ett år innan theo föddes, sommaren 2008. det är dom jeansshortsen jag hoppas komma i tills i sommar, mina favoritshorts. även fast det kanske inte märks så är det även den sommaren som jag fick mest färg i hela mitt vuxna liv, jag var så stolt över den brännan, men mest vill jag komma i mina shorts. på bilden är även zenia med, johans mammas hund, hon fyllde 13 här om dagen, helt sjukt.later
...
2010-02-01 @ 15:19:28 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (1)
vill
vara
elin
kling
note to self:
2010-02-01 @ 14:41:49 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
köp bara underkläder denna månaden, inga undantag what so ever!
(nej, du behöver inte fler leggings eller fler toppar just denna månaden)
today
2010-02-01 @ 11:16:27 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
det har inte kommit in så många jobb ännu, jag har hur tråkigt som helst och orkar inte diska. men det är lugnt, för om 40 minuter börjar sjunde himlen, och ja, jag gillar verkligen det programet helt seriöst, vem gör inte det liksom? kanske ska försöka ta tag i det där med jobbsökandet igen, eller se om någon hunnit uppdatera sin blogg sen senast (typ en halvtimme sen, hihi)

god morgon
2010-02-01 @ 09:58:43 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
har sovit underbart inatt, drömde om när jag var gravid med theo. tiden går verkligen jättefort, minns när man var liten och man tyckte att tiden gick fort, men ändå så fruktansvärt långsamt. nu när jag blivit äldre så tycker jag knappt att tiden går långsamt, känns som allt som hände för 2 år sedan var igår osv.

har inte börjat med jobbsökandet ännu, tänkte vänta tills klockan blir tio och jag druckit upp mitt kaffe. på torsdag är det trollhättan som gäller, jag och theo kommer vara där fram tills 14e, så det blir långsemester och jag kommer hinna träffa några vänner. underbart.

later
« Äldre inlägg
Nyare inlägg »