onsdag
2010-06-30 @ 20:51:08 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
har lagt märke till en trend som innehåller flest uppdateringar på måndagar och knapt några bilder. detta eftersom att jag inte har tillgång till kamera eftersom jag flänger runt så mycket nu förtiden.

befinner mig i strömstad där jag försökte överraska johan och theo, men eftersom johan läser andras sms så blev han inte så förvånad så får nöja mig med att theo i alla fall låtsades bli glad över att jag kom. vilket kanske inte lyckades så mycket då han verkar gilla johan mer nu för tiden. åker tilbaka till jönköping imorgon då det blir jobb hela helgen innan jag har två veckors semester och åker till trollhättan på måndag.

nu har theo somnat och jag ska kanske ringa min favorit, om hon nu vill prata med mig.
måndag
2010-06-21 @ 11:47:05 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
tänkte bara snabbt lägga upp en uppdatering (även denna untan bilder) och säga att jag i helgen befunnit mig i göteborg hos min fina vän elin och att jag om några timmar sitter på tåget hem till jönköping och vardagen igen. fast inte som mina vanliga vardagar då johan och theo befinner sig i stugan i strömstad och jag kommer spendera två veckor ensam. eller inte helt ensam, ska åka till mamma på midsommar, jobba som en idiot (långa dagar) och hålla tummarna för att min fina vän elina kommer och hälsar på mig nästa vecka i min ensamhet.

nu är det bussen in till stan som gäller och kaffe med elin, sedan tåget hem och personalmöte innan jag har hela kvällen fri att göra vad jag vill, vilket kommer bli att hänga på balkongen om det är lika fint väder hemma som här i göteborg och ett kärt återseende med min ipad. (eller min och min, den är ju johans också, men mest jag som använder den)

puss
torsdag
2010-06-17 @ 19:53:01 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (2)
imorgon åker vi till strömstad för att jag ska dra vidare till göteborg på lördag. ska spendera helgen med elin och sedan tillbringa två veckor med mig själv och jobbet, i stort sett. kommer kännas både tomt och skönt, tänk att jag nu kan sova hur länge jag vill! skön, oavbruten sömn. slippa gå upp 4 på morgonen för att theo tror det är okej att gå upp mitt i natten. men gud vad jag kommer sakna honom! lovar att han kommer lära sig en massa saker när jag inte är med, typ cykla eller liknande.


jag hoppas monki har något att erbjuda på rean i göteborg
Måndag
2010-06-13 @ 20:50:32 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
om någon vill träffa mig i sommar så kommer jag befinna mig i jönköping, strömstad, göteborg, trollhättan, mariestad och stockholm. lite som en sverige-tour med mig själv + sällskap.
fredag
2010-06-11 @ 22:14:31 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
nu är min arbetsvecka över, ledig i tre dagar. känns hur skönt som helst och även om jag vart hemma i ett år så känns dessa tre dagar som flera år för mig, känns även som jag inte vart ledig på hur länge som helst (trots min semester förra veckan)

nytt som hänt; theo har fått två par ralp lauren shorts (vi satsar stort på backslick och stureplan nästa, ska försöka få theos första mening att bli 'pappa betalar' fast det lär inte hända eftersom theo verkar tro att johan heter mamma), johan fick två helt crazy nya kuber (han har en dille på rubik's kub och jag kan stolt säga att även jag förra sommaren kunde den vanligaste varianten av den, dock inte längre. information och lärdom verkar inte stanna kvar i min hjärna), vi har köpt en ipad, vad det nu egentligen skulle vara bra för. snygg är den och perfekt nu i regnvädret för mig att sitta och spela sönder. johan har sagt att det är ett big no för theo att leka med vår nya medlem i applefamiljen, det sa han även om sin iphone och den älskar ju theo att leka med nu för tiden. fick skatteåtebäring häromdagen och helt plötsligt kände jag mig rikast i världen trots att det bara handlade om en tusenlapp däremot kommer den stora lönen på tisdag som jag sålänge har väntat på. the voice har tagit semester och nu ser jag ingen anledning varför theo ens skulle vilja gå upp innan 6 på morgonen längre, hoppas bara att han själv förstår detta.

later
måndag
2010-06-07 @ 21:59:01 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (1)
dessa fina skorna budade jag hem åt theo på tradera

lördagen
2010-06-06 @ 22:28:42 / Permalänk till inlägget / theo / Kommentarer (0)










theo fyllde år, vi grillade på vår bakgård och det var sjukt varmt ute! men en väldigt lyckad och mysig dag ändå.
dräkten theo har på sig på första bilden fick han av elina när hon var här i onsdags och jag älskar den verkligen.
nu avslutar jag min veckolånga semester och jobbar i fyra veckor till innan jag går på två veckors semester igen.
fredag
2010-06-04 @ 21:31:39 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
jag älskar när värmen kommer och jeansshortsen åker på! då bryr jag mig inte längre att folk faktiskt bländas av mina vita ben, för det är sommar och jag känner mig så avslappnad i mina jeansshorts. just nu har jag faktiskt 3 olika par i jeans och 2 i något annat material, men det är något med just jeansshortsen. dom jag använde nollåtta sitter åt som korv över mina lår, så jag investerade i ett par nya för 99 kronor på hm för några månader sedan och det är numera mina favoritshorts! fast om jag måste välja så väljer jag nog sensommar/höst framför sommaren. jag älskar koftor, leggings och raggsockar! jag älskar att det inte är svinkallt men inte heller stekhett ute. jag är egentligen inget big fan av sol och värme, har redan blivit kallad kräfta och 'snyggt vitt linne du har!' av johan här hemma, vilket är ett resultat av några dagar ute i solen trots att jag smörjt in mig.

och igår, ja, då investerade jag i en ny bikini. helt sjukt, senast jag köpte en var inte ens jag och johan tillsammans. har inte haft behovet av en för att jag inte gillar att bada eller ens vara på allmäna platser i en bikini. men jag kände att ska jag hänga på vår bakgård med theo vissa dagar och om det ändå är varmt så borde jag slå till och köpa en. blev en svart med rosa blommor på, precis så jag vill ha det.

imorgon blir förövrigt theo ett år. ett år! det är helt sjukt vad tiden har gått fort, vad mycket man har upplevt och hur många gånger jag bara önskar att han fortfarande var den lilla stillsamma bebisen framför den mycket vilda, bestämda och manipulerande lillpojken som han faktiskt är. för han har redan lärt sig att med lite fejktårar och gnäll så får man sin vilja igenom. men han är en underbar liten pojk också, väldigt givmild och delar gärna med sig av både mat och leksaker och imorgon blir det släktkalas.

...
2010-06-01 @ 22:13:31 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (1)
när jag har tråkigt och egentligen borde vika tvätt så sitter jag och går igenom gamla kompisar på facebook. eller gamla och gamla, jag antar att vi fortfarande är kompisar bara att vi av någon anledning aldrig hörs längre eftersom alla är så upptagna på sina håll. jag kollar igenom deras bilder och känner bara hur avundsjukan växer i min kropp. dels för att dom ser så snygga och fräscha ut på sina bilder och dels för att dom verkar ha fullt upp med sina liv. själv brukar jag spendera mina lediga kvällar framför datorn chattandes med elina, min nygamla vän. för hon är den enda jag regelbundet har kontakten med om man bortser att jag alltid chattar med min familj. (dock inte min syster längre då hon av någon anledning gick och skaffade sig ett liv för några månader sedan)

dom flesta av mina vänner befinner sig i norge, vilket gör att jag verkligen måste ta mig dit nu när jag börjat jobba igen och johan och theo behöver lite tid för sig själva.  men jag förmår mig aldrig att ta den tiden det tar att kolla upp tider och priser för att ta mig dit och jag vet att det gör mig till en dålig vän eftersom jag själv sitter hemma och hatar vänner som inte förmår sig att ta dom två timmar det tar att ta sig hit ifrån trollhättan.

här om dagen fick jag ett mejl ifrån ewelina, det kändes så skönt att få ett mejl där hon skriver att hon saknar mig och jag saknar henne. jag minns fortfarande hur vi fick kontakt med varandra, hur jag gick fram till henne i skolan och alla våra håkan konserter. och det finns ingen anledning för mig att längre säga att jag inte har råd eller tid att åka för jag har tid och jag kommer ha råd, kanske inte när min första lön efter mammaledigheten kommer, men i sånna fall efter att den andra lönen kommer.

och jag har gett mig den på att medverka när min kompis elin fyller 21 i augusti, om inte så på själva födelsedagen men i alla fall omkring dom dagarna, för jag kan inte längre skylla på en nyfödd bebis eller dålig kommunikation. för jag ska försöka ta tag i att bygga upp dom vänskapsband som jag försummat.

när jag gick i gymnasiet brukade jag hänga med några tjejer, det var vi som var så olika varandra med ändå lyckades skapa oss ett eget gäng och jag minns sista året när vi sakta bröts upp och jag började umgås med några andra i klassen. det kändes som frihet och jag var inte längre lika begränsad till samma människor.

det jag alltid saknat har vart en riktig bästa kompis, en sån man berättar allt för, eller i alla fall delar av allt. fast jag vet inte direkt om det har vart en stor saknad, eftersom jag haft så fina vänner under olika perioder av mitt liv. jag har en tendens att börja hata mina vänner efter ett tag, för dom har saker jag saknar, dom är alltid så snygga och fräscha, dom lever ett liv som jag aldrig skulle våga. ibland undrar jag om dom känner likadant om mig, eller om sina egna vänner. för man har en tendens att alltid vilja ha mer än man själv har, att vilja ha det någon annan har och tycka att ens eget liv går som på rutin. en ond cirkel man aldrig kan bryta.

jag trivs bra i sällskap av min familj, min mamma och pappa, jag älskar att umgås med dom och jag lipar som ett barn när vi skiljs efter en helg tillsammans. tanken på att dom kommer bli gamla och dö slog mig för några månader sedan. jag har så svårt att ha den framföhållningen, eftersom jag själv ibland känner mig som tolv igen och alltid kommer ha mina föräldrar där. så känner jag inte för någon av dom vänner jag har, jag är inte rädd att förlora dom eftersom dom inte alltid vart där, dom har inte vart med mig när jag lärde mig gå eller när jag sa mina första ord.

min äldsta vän heter helena, vi har känt varandra i nio år, efter det kommer elina, vi har också känt varandra i nio år. imorgon kommer hon hit, elina, och jag är så rädd över hur hon ska tycka att jag bor, att hon ska tycka det är fult. för sån är jag. jag har så svårt att ha över folk eftersom det känns som dom ska granska varenda liten vrå efter smuts, eller undra hur fan vi tänkte när vi inredde det mesta i vitt. jag är så rädd att folk ska se ner på mig och snacka skit bakom min rygg att jag oftast väljer att hellre vara själv än att umgås med någon alls inom mitt område.

det är så svårt det där med vänner, vem man kan lita på, vem man ska dumpa och vem man ska hålla fast vid. och det går i perioder vilka man umgås med, vilka man hatar och vilka man verkligen tycker om.

men det kommer nog gå bra imorgon ändå. i värsta fall får elina en snabbgenomgång av lägenheten med ytterkläderna på innan vi går och dricker kaffe någonstans.


jag och ewelina under hultsfredsfestivalen när jag bodde i hultsfred. jag undrar vart den sjalen tagit vägen.
tisdag
2010-06-01 @ 17:14:21 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (0)
« Äldre inlägg
Nyare inlägg »