today
2010-01-31 @ 18:51:21 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (1)
jag tror jag får stå ut med tanken över att jag kanske har sån där kropp ändå, ser alltid så fruktansvärt tjock ut på bilder. kjolen köpte jag idag när vi var på a6, kanske lite kort, men förhoppningsvis så får jag lika mycket färg på kroppen iår som sommaren nollåtta. bloggtorka

ge mig
2010-01-30 @ 20:32:03 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (1)
såhär ser jackan ut och jag vet att ni tänker att den ser alldeles vardaglig ut, men det är den inte, det är den verkligen inte. jag behöver denna jackan för att överleva, theo behöver att hans mamma får denna jackan. om vi ska överdriva lite...

...
2010-01-30 @ 18:48:50 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (0)
understimulerad och oinspirerad och jag har hunnit med en tupplur
god morgon
2010-01-30 @ 11:11:45 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
håller på att tvätta i tvättstugan som tillhör lägenhetshuset, andra gången sen vi flyttade in. detta beror inte denna gång på att theo spillde julmust över mattan utan för att han för någon dag sedan bajsade på mattan istället.

jag har fortfarande inte riktigt fått tillbaka min matlust sedan min spyfestival häromdagen, jag kan äta, fast i små mängder och blir jättemätt fort. kunde bara äta upp halva pizzan igår, det gjorde mig lite ledsen, för den var så god. och idag har jag sökt ännu ett till jobb, man kan ju bara hoppas att man får något av dom man söker. annars så har jag ju fortfarande max och jag har aldrig trivts så bra på ett ställe som där. (till alla dom som tycker att det suger att jobba på snabbmatsrestaurang, testa att jobba på jönköping 1an, helt fantastisk personal)

och nej, jag har inget vettigt att säga just nu.
please
2010-01-29 @ 22:30:49 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (0)
jackan jag önskar mig har gått ner mer i pris, snälla gud gör så att johan köper den till mig i födelsedagspresent. amen
birthday
2010-01-29 @ 18:00:56 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (1)
det råkar vara min födelsedag om ungefär 24 dagar, alltså min födelsedag. inte en liten pojke som heter theo eller en stor pojke som heter johan, utan en söt flicka som heter therése. detta innebär alltså att presenter som köpes bör vara till födesedagsbarnet, alltså jag. och jag förstår att folk tycker det är kul att köpa presenter till den lilla pojken, men han blir faktiskt lika glad över att leka med presentpappret som är ifrån mina presenter. eller så kan jag alternativt ställa upp på att theo får lite presenter när jag fyller år om jag får lite presenter när han fyller år, det måste ju vara rättvist.

sen så finns det lite saker jag önskar mig, högst upp ligger det där jävla gympakortet som måste fixas men som min ekonomi (och min lata sida) inte riktigt tillåter förräns i slutet av mars, och då känns det bara onödigt och soffpotatistherése har redan etablerat sig i soffan. så snälla rara någon, ett gympakort är väl inte så fel att ge bort?
en önskelista kan skickas på begäran till alla som känner sig träffade.
today
2010-01-29 @ 11:38:16 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (2)
nu mår vi alla bättre, i alla fall till den grad att vi alla har fått tillbaka matlusten. så efter jag var hos tandläkaren imorses så gick jag förbi willys och köpte ballerina kex med kladdkakesmak (tack för tipset rebecca!). Jag fick föresten remiss till tandkirurgen av min tandläkare, så nu jävlar ska tanden lagas, äntligen! jag har väntat 3-4 år på det där nu.

idag väntar ännu mer jobbsökande och sen är det nog disk och städning som måste tas hand om och självklart gosa massa med theo eftersom jag inte var så gosig igår. sen å tänkte jag lägga upp en bild på mig, men jag såg gravid ut på varenda bild, inte så charmigt.



later
Sjuk
2010-01-28 @ 16:16:13 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (3)
Tänkte bara medela alla mina trogna läsare att jag har blivit magsjuk och theo mår inte heller så bra. Vi skyller intepå någon men i dennafamiljen var det en viss person som blev sjuk innan oss... Jag mår i alla fall lite bättre och tänkte suck it up och ändå gå till tandläkaren imorgon eftersom jag väntat ungefär ett år på just denna tiden.
snö
2010-01-27 @ 23:12:54 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
förresten, när jag skrev imorses att det småsnöade ute så missuppfattade jag nog hela grejen. det totalsnöade med allt vad det innebär och för nåon timma sen blåste det upp till storm så hela lägenheten skakade... (okej, kanske överdrev lite där)

imorgon vaknar jag gärna till 25 graders värme och sol
semlor
2010-01-27 @ 22:41:11 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
jag minns när jag gick på gymnasiet och jag och patrick i min klass firade semledagen med att köpa en såndär stor semlekrans och delade på. efter patrick ätit upp halva sin mådde han halvt som halvt illa medans jag glatt smockade i mig hela min bit av semlekransen. jag minns när jag bodde hemma, i huset i sjuntorp, och pappa alltid gjorde semlor och semlekransar och förvarade i kylskåpet, hur jag glatt gick upp på natten och åt en eller två. förra året var jag gravid, under perioden på ca 2 månader tror jag att jag fick i min ca 20 semlor, om inte mer. och ja, det har alltid bott en liten tjockis i mig som obehärskat kan äta det mesta i vilka mängder som helst.

behöver jag nämna att jag älskar semlor?



bild: google
sökes
2010-01-27 @ 18:14:07 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
någon som har sett mitt indiehjärta?
today
2010-01-27 @ 11:37:34 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (0)
nu har jag hunnit skicka in intresseanmälan till massa ställen, så nu har jag hela dagen på mig att göra annat. typ kolla teve, eftersom att det småsnöar ute. usch. märk väl på bilden nedan att vi flyttat på spegeln, detta för att theo gillar att vara framme och slå på den och i detta lilla rummet är han aldrig.



later
money
2010-01-26 @ 22:30:15 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
saker jag borde göra när pengar kommer in på kontot;

- betala räkningar
- köpa hårfärg
- lägga upp en pengaplan

gillar inte att studenter får mer pengar än mig
duktig
2010-01-26 @ 17:19:18 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
nu känner jag mig duktig, förutom att ha insett att jag verkligen inte har självdiciplinen till att börja plugga riktigt än, så har jag ändå sökt 2 stycker jobb i göteborg idag. nu ska jag fortsätta att leta och tänkte visa min ansökningbild som min syster asgarvade åt.

today
2010-01-26 @ 12:42:08 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (1)
det började med att theo ville gå upp vid halv nio, lite motstridigt satte jag honom på mattan och la mig i soffan. en halvtimma senare är det bajs på mattan och bajs på theo. får skrika upp en sovandes johan som inte fattar någonting, så efter många om och men kommer han och hjälper mig att duscha av theo, som förövrigt stod och skrattade hela tiden. söt unge det där.

Funderar förövrigt på om man kanske borde hänga in vinterjackan och gå över till skinnjackan istället, fast det är ju fortfarande minusgrader ute. vet inte om jag orkar med mer snö, kyla och vinter.

great coffee
2010-01-25 @ 21:47:06 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (1)
varje dag hittar jag ungefär 15 nya klädesplagg som jag skulle dö för att äga. ungefär hälften av dom glömmer jag bort efter någon timma då jag hittat 4 nya plagg som gärna skulle få finnas i min garderob. (eller okej, jag lägger alla mina kläder i en byrå och jag har till mitt befogande 3 lådor, så lite kläder har jag) det som sätter stopp för att jag inte köper allting är ju för att det inte är så kul att ligga minus på kontot varje månad. men ibland lyckas jag faktiskt köpa med mig något hem som är jättesnyggt, bara det att väl hemma ser jag ut som en elefant i kläderna och ångrar mig stort över mitt köp. den senaste tiden har det mesta av alla mina pengar gått till mat (?!) för jag är en jättebra kock! faktiskt, det är sant. jag är grym! (om man gillar stark mat) jag tror denna skills dök upp när jag och johan flyttade ihop och jag upptäckte att den killen gör ingenting om man inte tjatar, tjatar, tjatar. fast ibland är det värt det, för när jag inte vill ligga minus på kontot så köper han en tröja eller två till mig. annars funderar jag mest på att inte sova utan svulla i makaroner eller något liknande, är jättehungrig fortfarande. har inte hunnit dricka något kaffe idag heller. man kan ju gärna ignorera det faktum att jag har buskiga ögonbryn. over and out

dance, dance, dance
2010-01-25 @ 21:20:50 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (2)
jag är understimulerad
någon som kan tipsa om en grym blogg?
frisk?
2010-01-25 @ 17:42:05 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
börjar fundera på ifall johan dom senaste timmarna mått prima men bara ligger kvar i soffan för att slippa göra alla vardagssysslor som behövs göras. ett mysterium
proud
2010-01-25 @ 14:50:02 / Permalänk till inlägget / theo / Kommentarer (2)
det går inte att förneka att theos absoluta favoritleksak(?) är vår tevekontroll. även om jag lägger den på olika ställen för att han inte ska få tag på den, så hittar han alltid ett sätt att lyckas få tag på den. som för bara några minuter sedan. jag la kontrollen uppe på tevebänken, bredvid teven, vänder mig om och fixar med annat och hör hur theo liksom antränger sig för att få tag på kontrollen, han lyckas. det som gör mig till en dålig mamma är att jag istället blir så lycklig över att denna lilla killen verkligen fattar hur man sätter sig upp själv, pushar på för att kunna ställa sig upp, tar kontrollen och släpper tevebänken, utan att tänka på konsekvenserna. han ramlade pladask på sin lilla blöjrumpa, väldigt stolt över att ha lyckats ta tag i kontrollen, fast hans mamma är nog stoltast i världen över honom. nu väntar jag bara på att han när som lär sig gå, jag ger det 2 månader sen jävlar finns det nog inget stopp på den där killen.

today
2010-01-25 @ 12:32:04 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (1)
igår satt jag och pillade med kameran för att få fram bättre ljus och slippa dom gula tonerna. jag trodde jag hade misslyckats totalt tills jag skulle ta denna bilden förut.

jag har ett skönhetstips också. om ni, precis som jag har ljusa, nästan obefintliga ögonbryn och fransar och färgar dom regelbundet, så vet ni ju att färgen ljusnar av allt eftersom. sist jag var i trollhättan fick jag en brun mascara av min mamma, som jag är som tokig i och denna bruna mascara använder jag ibland på mina ögonbryn för att slippa behöva trixa med all denna ögonbrynsfärg hela tiden. annars har jag hört att lypsyl, alternativt läppglans är bra till att fixera ögonbryn om man inte har ögonbrynsfix.

cv
2010-01-25 @ 11:15:54 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
vem hade kunnat tro att det skulle vara ett sånt jobb
med att bara skriva några rader i sitt cv?
god morgon
2010-01-25 @ 10:00:59 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
här sitter jag, fortfarande i morgonrock och lyssnar på hur theo försöker få upp johan ur sängen
men det kommer inte lyckas, johan har spytt 5 gånger under natten och morgonen!
hoppas, hoppas, hoppas inte att det är någonting som smittar theo
utan att det var soppan jag gjorde igår som har skapat detta spyande
nu ska jag snart göra mig iordning för dagen och kanske ta och dammsuga idag

later
kräftor
2010-01-24 @ 14:39:53 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
när jag var gravid var jag jämt sugen på kräftor
nu är jag inte gravid, men suget efter kräftor finns kvar
någon som vill komma med ett paket kräftor till mig?
move
2010-01-24 @ 11:22:09 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
har märkt en konstig trend när jag berättar att vi funderar på att flytta till göteborg
alla tycks ställa samma fråga 'ni har bestämt detta tillsammans va? eller är det bara du som vill?'
känns som folk tror att jag är lite bossig över johan, eller så vill dom helt enkelt inte att vi flyttar
nu ska jag äta mat, alltid när vi går upp sådär tidigt på morgonen så äter jag konstant
today
2010-01-24 @ 09:53:31 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (2)
idag är det casual sunday, det innebär att jag inte behöver kliva ur mina mjukiskläder
utan kan med gott samvete låtsas att jag är bakis och trött hela dagen
borde ta theo på armen och gå ner och köpa sisådär 10 påsar cheezballs
och några liter cola och bara sitta framför teven hela dagen
den idén kommer att fungera högst en halvtimma
innan theo bestämmer sig för att vi minsann ska göra något annat roligt
typ slå alla hårda leksaker i golvet så grannarna under blir vansinniga

snälla
2010-01-23 @ 19:38:40 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
snälla gud, jag önskar mig en miljon i födelsedagspresent
för det gör mig lite ledsen att inte kunna köpa kläder
today
2010-01-23 @ 11:12:52 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (2)
igår blev det dålig uppdatering för jag fick annat för mig
saker som att diska, städa och tvätta
oh my, vad jag storstädade igår, var riktigt stolt över mig själv
så vaknade jag imorses och gick ut i vardagsrummet och vad händer då?
jag möts av stora dammråttor som flyger omkring överallt, vad i helvete?
nu har jag städat ordentligt 5 gånger på 9 dagar

idag kommer sandra över i alla fall, det ska bli kul
det är väldigt sällan jag överhuvudtaget bjuder över folk
om man bortser från folk som hör till familjen
jag har faktiskt lite svårt att ha vänner i mitt hem
men det är en helt annan historia varför det är så

förövrigt sitter jag och kollar lägenheter kring göteborgsområdet
varför bor vi ens i jönköping med den hyran vi har
när vi kan bo i göteborg och betala nästan 2000 kronor mindre
jag blir glad i hela kroppen av att veta att det antagligen blir göteborg snart




later
do or don't
2010-01-22 @ 14:23:04 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
är just nu sjukt sugen på att färga håret till mörk chokladbrun

do or don't?

förövrigt har jag en teori om att theo är så ljushårig
för att jag blekte håret under min graviditet
men jag vet inte hur hållbar den teorin egentligen är
11.42
2010-01-22 @ 11:42:24 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
hur okej är det att sitta och lipa när man kollar på biggest loser?
what to do
2010-01-22 @ 11:05:17 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
jag vet inte vad jag ska göra med dagen
theo och jag ensamma hemma
tvätten håller på att tvättas
köket vågar jag inte gå in i

det är vid sånna här tillfällen jag inte vill vara ensam
today
2010-01-22 @ 10:02:46 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (0)
ja, theo ville gå upp vid sju idag igen och det enda jag kunde göra var att somna på soffan
okej, jag kanske inte direkt helsov men jag somnade till några gånger i alla fall
jag tänkte vara flitig och visa vad jag har på mig idag och som vanligt blir det en såndär jagharkameranmotansiktet-bild
för det är inte lätt att ta en bild på sig själv utan hjälp eller utan självutlösare
fast theo är ju rätt ivirg på att få vara med på korten, så nästa gång kanske jag kan fråga om han för engångsskull kanske vill vara fotograf
så slipper han vara en sån attentionwhore

god natt
2010-01-22 @ 00:29:22 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
inatt sov jag 4 timmar, det är ingenting!
jag som alltid vart van vid 12 timmar
men det beror inte på theo, nejdå, han sover så fint
det beror mer på att jag inte kan somna
har nu vart vaken mer än 17 timmar
undrar om jag ska försöka satsa på något slags rekord
när jag är trött så stör jag mig rätt hårt på allt och alla
minsta lilla grej får mig att gå i taket och hata min omgivning

note to self;
gå och lägg dig!
punkt
2010-01-21 @ 20:49:41 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (1)
jag fick frågan idag om varför jag inte använder punkt
och egentligen är det rätt enkelt
jag gillar inte det självklara slutet på en mening
en symbol som föralltid visar att meningen är slut
förövrigt har jag börjat som smått att kolla efter jobb i göteborg

update
2010-01-21 @ 18:22:21 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (2)
förlåt för dålig uppdatering men jag har vart upptagen hela dagen
har umgåtts med louise idag och vart på stan och ätit chips
jag fyndade den finaste sjalen någonsin på gina tricot
just nu så borde jag sluta äta cheezballs, men det är ju så gott!
om jag kunde välja bara en sak att äta resten av mitt liv så blir det cheezballs

later
god morgon
2010-01-21 @ 09:41:51 / Permalänk till inlägget / theo / Kommentarer (2)
jag och theo har vart vakna sen sju imorses
men jag fick theo att sova tio minuter förut
funderar på att väcka johan snart så jag kan sova lite till
jag har haft så svårt att somna dom senaste dagarna
tror klockan hann bli tre innan jag slocknade inatt
men man vinner lite sömn på att ge theo saker som inte är leksaker
tex fjärrkontrollen, en petflaska och just nu leker han med ett glas
underbar pojke det där

timo
2010-01-20 @ 23:09:51 / Permalänk till inlägget / musik / Kommentarer (0)
apropå det där med musik så minns jag när jag träffade håkan hellström för första gången
och höll på att lipa sönder där jag stod med mitt kanske inte så trasiga tonårshjärta
herregud, bara att tänka tillbaka på det väcker olika känslor till liv
mest så skäms jag, både till mitt sätt att bete mig och hur jag såg ut
och jag menar håkan hellström, jag undrar om jag ens hade tyckt om honom
om jag inte en dag vaknade upp och insåg att svensk pop är nog min grej
och där gick det många månader där jag sökte mig fram efter den perfekta musiken
sen gav jag nog upp någonstans, helt plötsligt dök det in lite olika influenser
och innan jag visste ordet av hade jag bytt håkan hellström mot britney spears
okej, kanske inte helt och hållet, men hon är duktig oavsett hur fake hon är
jag har börjat gråta två gånger när jag vart på konsert
första gången var när säkert! spelade på hultsfred´08
andra gången var när timo spelade på arvika´08
och jag måste säga att timos musik är något jag inte kan förklara
det är ungefär som att vara så fruktansvärt kär i någon man inte kan få (för att låta lite mesig)
jag vet att det finns så många som inte gillar honom, men han är ju så söt
och det är nog något speciellt med just pop från göteborg

glada miner
2010-01-20 @ 18:24:48 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (1)
jag har alltid trott att om jag skaffade blogg så skulle jag bli sådär deppig som alla andra är, verkligen världens bitterfitta, men jag tycker faktiskt att jag klarat mig bra ifrån det
dels så känns oerhört obehagligt att skriva något deprimerande utan att veta vem som läser och sen så känns det som att skulle jag verkligen vara deprimerad så vill jag inte att alla andra vet
jag har aldrig riktigt förstått det där med alla uppmärksamhetskåta-tyck-synd-om-mig-människor, sen menar jag inte att folk inte får må dåligt, verkligen inte, för det gör vi alla emellanåt
men vad får man ut av att sitta och berätta det för främmande människor?
mer än deras sympati, men det är också allt och då är vi där igen på uppmärksamheten
sen så läser jag några bloggar där folk har/fortfarande mår dåligt men det är inte det enda dom skriver om och det är därför jag fortfarande hänger kvar som läsare
jag har helt enkelt tröttnat på folk som bara klagar hela tiden utan att göra något åt problemet, allt som behövs är lite peppande tankar, glada miner och något att se fram emot
today
2010-01-20 @ 15:49:40 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (2)
såhär har jag sett ut idag, tröjan är nog ett av mina mest misslyckade köp
helt klart är den inte värd dom 200 kronor jag spenderade, men den är skön iaf
ett big failure är ju att jag ser rätt så tjock ut på bilden
fast vad vet jag, det kanske är sådär jag egentligen ser ut
i sånna fall har jag köpt världens bästa helkroppsspegel ifrån ikea
och ja, ända sedan 7 år sedan har jag lärt mig att man ska grimasera på bilder
för då kan ingen påpeka att man ser förjävlig ut helt ofrivilligt
utan jag kan med gott samvete säga att 'ja, det var meningen'

god morgon
2010-01-20 @ 11:13:34 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
ni kan vara lugna, jag har inte försvunnit, bara tagit sovmorgon idag
och när jag vaknat och gjort mig fin, ja, då somnar mina killar
tack för sällskapet, verkligen, tack så mycket!
så nu är det bara vår kaffemaskin som håller mig sällskap
fast jag drack upp en av johans powerking i protest, ha!
note to self:
2010-01-19 @ 23:33:34 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
för guds skull!
sluta hänga på lookbook.nu
musik
2010-01-19 @ 23:09:55 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (0)
jag minns när jag la hela mitt liv i allt som hade med musik att göra
hur min vardag inte kunde överleva om jag inte fick lyssna på musik
nu förtiden lyssnar jag väldigt gärna inte på ny, inspirerande musik
jag lyssnar knappt alls, men om jag måste håller jag mig till det gamla
men det duger knappt längre

för mig så innebär musik något som jag förknippar med självdestruktivitet
folk som lyssnar på musik vill ofta väldigt gärna förmedla en känsla
och folk som gör musik vill väldigt gärna få fram denna känslan
och från den ärliga sidan av mig så blir jag sällan glad av att lyssna på musik
men självklart finns det undantag i den frågan, men jag håller det för mig själv

förresten, hur mycket jag än gillar timo så var han nog lite pinsam på p3guld
smile
2010-01-19 @ 21:02:48 / Permalänk till inlägget / theo / Kommentarer (2)
såhär ser theo ut när han är glad
påriktigt, han är inte agressiv eller något
man skulle kunna tro han var en huligan eller liknande
man skulle kunna likna det med mig själv
för ja, jag ser nog ungefär likadan ut när jag skrattar
stackare om det håller i hela livet

today
2010-01-19 @ 12:21:34 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (0)
för några dagar sedan bestämde jag mig för att nu är det slut med mjukiskläder
och jag har faktiskt vart rätt duktig på att ta på mig mina vanliga kläder
tråkigt bara att största delen av min garderob består av just mjukiskläder
och resten består av inte så många olika kombinationer av urval
det bör tilläggas också att jag enbart äger leggings och strumpbyxor
ja, och självklart tröjor då, annars hade det nog blivit lite kallt.

run, run, run
2010-01-19 @ 10:21:16 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
saker som gör mig ledsen;
att ha pojkvän, tänk bara alla snyggingar jag missar

saker som gör mig glad;
att ha pojkvän, tänk bara alla drägg jag slipper
note to self:
2010-01-18 @ 22:39:13 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
sluta sukta efter snygga människor

men det är hopplöst
folk får helt enkelt sluta vara så jävla snygga
kvällsångest
en ny start
2010-01-18 @ 20:58:00 / Permalänk till inlägget / kläder / Kommentarer (1)
varför blir man aldrig riktigt nöjd?
jag vill alltid ha det jag aldrig kommer få
tex den underbara jackan från fifth avenue shoe repair
jag skulle nästan göra vad som helst för den jackan
förutom parmiddag, vad är grejen med det?
tvingas umgås med några andra som råkar vara tillsammans
nej tack

jag vill bara påminna att jag fyller år snart
så om ni börjar samla ihop pengar nu så...



såhär såg jag och theo ut igår, vi matchade randigt med rutigt

« Äldre inlägg
Nyare inlägg »