Strömstad
2010-04-22 @ 11:18:03 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
Sitter med johans mobil i hans mammas stuga i Strömstad, det är därför ingen hört av mig på några dagar. Vi bestämde oss för en liten semester och till helgen är mina planer att på något sätt ta mig med theo och all packning till Trollhättan i en vecka. Så om någon med bil känner för en roadtrip till strömstad och hämta mig och en liten pojke så är det bara att höra av sig då min mobil inte är laddad med pengar.
måndag
2010-04-19 @ 13:24:21 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (3)
theo sov i sitt egna rum inatt, det gick rätt så bra ända fram tills runt tre inatt när han står och ropar 'mamma' på sitt yrvakna, lite ledsna vis. efter det fick han sova mellan mig och johan resten av natten (eller dom 3 timmarna som var kvar innan han ville gå upp)

nu väntar jag på att theo ska vakna så vi kan gå ut och gunga och leka lite. har tröttnat på att försöka städa vår lägenhet, det är hopplöst för det blir lika smutsigt direkt och då skämtar jag inte. höll på 40 minuter i köket imorse fram tills theo ville äta och efter det var det bara att börja om från början igen.

kan ju lägga upp en 'dagens outfit', det var ett tag sedan och min garderob har utökats lite sen sist. jag kan verkligen inte få nog av kläder, alltid något som saknas eller något som verkligen behövs. det är samma sak till theo, jag gillar att köpa kläder till både honom och mig själv. fast jag tror att det är som jag och johan pratade om här om dagen att om theo hade vart en tjej istället så hade jag köpt sjukt mycket mer kläder, eftersom tjejkläder och allt det där blommiga och puttinuttiga är så sjukt sött!
(ignorera hallen i bakgrunden, som jag nämt innan så ska dom renovera den till sommaren)
later
söndag
2010-04-18 @ 14:08:55 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
det går fort framåt med theos rum nu, vi har dock inte allting som vi behöver och det är just nu väldigt vitt i hela rummet eftersom alla möbler är i vitt. men snart kommer tavlor, matta, gardiner och diverse och livar upp rummet med lite färg. har jag nämt hur roligt jag tycker att det är?

vi tog oss i alla fall upp tidigt idag och åt frukost på McDonnalds, hela familjen. sen hittade jag äntligen en lekplats med babygunga. så nu behöver jag inte dö i dom jävla uppförsbackarna bara för att theo ska få gunga lite, för jag hade verkligen gjort det för hans skull i alla fall några gånger i månaden.later
fredag
2010-04-16 @ 21:46:06 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
imorgon blir det ännu mera lekparksjakt med bebisgungor och tygjakt och kanske en tur för att köpa färg.
om en liten stund blir det onsdagens avsnitt av lost och jag är lyrisk över att desmond är tillbaka!

...
2010-04-15 @ 19:49:41 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (2)
jag vet att det var länge sen jag sa hur mycket jag lipade till biggest loser, men denna säsongen har vart extrem! så många som åkt ut som inte förtjänat det, så mycket känslosamt som hänt och där sitter jag och tårarna bara rinner ner från kinderna. my god!
russinfötter
2010-04-14 @ 22:10:13 / Permalänk till inlägget / theo / Kommentarer (0)
idag tog theo ett alldeles förlångt bad som resulterade i russinfötter, jättesött egentligen. själv borde jag väl också duscha, har spenderat en och en halv timma på att måla i theos rum, och färgen skvätter som bara den.  har väl fått bort det mesta egentligen. imorgon är min plan att hänga ute på gården med theo i någon timma, kanske ta oss till lekplatsen här i närheten och äta lite glass, hade vart jättemysigt. men eftersom jag är rätt så lat av mig så kommer jag antagligen dra ut på det så mycket som möjligt, vi får helt enkelt se.

theo
2010-04-14 @ 13:28:34 / Permalänk till inlägget / theo / Kommentarer (1)


onsdag
2010-04-14 @ 13:22:22 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
åh, vaknade med fint väder och bestämde mig rätt fort att theo skulle få ta på sig sina skor och gå ut tillsammans med mig. första gången han hade skor på sig ute. vi tog med oss lite fika och han gåvagn, som han förövrigt lyckades gå (läs springa) med igår för första gången utan att ramla. det var det enda han höll på med i en halvtimma, sprang fram och tillbaka med sin gåvagn. däremot så tror jag theo kände sig lite handikappad med sina skor på, för helt plötsligt kunde han ingenting när vi var ute. haha

vi tog en tripp till råslätt för första gången i mitt liv, jag har ju byggt upp lite skräck inför den delen av staden efter allt jag hört. men allt gick smärtfritt, vi kom därifrån levande.

johan ska till jobbet senare ikväll och jag funderar på att gå ut med theo igen, men vi får se lite på det där för vi håller på och målar hans rum så det ska bli färdigt efter helgen. som vanligt, inget intressant att förmedla idag heller

later
måndag
2010-04-12 @ 16:54:54 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
...
2010-04-11 @ 16:47:50 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
ska dra på mig mina solglasögon och bli ett med solen utanför mitt fönster
söndag
2010-04-11 @ 11:57:28 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
på ett sätt är det skönt att vakna upp utan en seg hjärna och tankar om gårdagen. det värsta med att dricka är ju inte själva drickandet utan att dagen efter blir så förstörd. jag vill alltid helst ligga i soffan och kolla på teven hela dagen och det brukar ju funka, om det nu inte hade vart så att theo inte riktigt är med på dom här dagen efter-reglerna. istället ska jag hålla på med saker som att vika tvätt, sjukt tråkigt. laterdagen efter popadelica 08
lördag
2010-04-10 @ 23:53:58 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (0)
det verkar som dom flesta skrev högskoleprovet idag, damn, jag blev sugen att skriva höskoleprovet idag. om jag bara hade vetat så hade jag kanske anmält mig och bara skrivit. fast jag skulle nog bli sjukt besviken på mitt resultat. är det så att man får skriva provet flera gånger tills man blir nöjd?

vi har i alla fall fixat en ny soffa (vit) och en bokhylla till theo (ska målas vit). känns som vårt genomgående tema nu förtiden är vitt. sjukt snygg färg, galet irriterande hur fort det blir smutsigt bara. under denna tid som jag spenderat med att måla theos möbler har jag blivit sjukt sugen på att köpa en lägenhet (inte ett hus!) att få börja om från början och få det precis som man vill utan att behöva bortförklara sig varför köksluckorna är så jävla fula, eller golvet i köket eller varför toaletten ser ut som den gör. vafan, jag vill ju inte lägga ner mina egna pengar på att fixa en hyreslägenhet som jag sedan inte går i vinst på. nej, nej. men nu när vardagsrummet är nästan helt fixat och theos rum tar fart, är det bara 'matsalen' kvar att göra något fint med, köpa lite tavlor och bara greja med småsaker. sedan i sommar kommer hallen och resten av vårt rum när theo flyttat ut. ser sjukt mycket fram emot detta! (för den som över huvud taget är intresserad)

theo lärde sig för övrigt att ta sig upp i soffan igår och idag tog han sig upp i sängen, nu väntar jag bara på att han lär sig krypa i och ur sin egna säng.såhär såg vi inte ut idag men för några veckor sedan när jag precis färgat håret och det inte skiftade i grönt
...
2010-04-09 @ 22:35:13 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (0)
kom på mig själv här om dagen att sakna den där stunden i livet då man kunde skicka kryptiska sms till varandra, bara ett ord eller en mening utan någon som helst innerbörd. eller så betyde dom där orden eller meningarna mer än vad man vågade tro. en gång fick jag meningen 'you're the smell after the rain' skickat till mig och jag gick i taket av att inte veta om det betyde något, var helt meningslöst och om det var bra eller dåligt? själv älskar jag doften av att nyfallet regn på morgonen, det luktar liksom skog och påminner mig om när jag var mindre.

jag saknar det verkligen, själv älskade jag att citera rader ur låttexter. rader som satt sig i min ryggrad och bara väntade på att få skickas till rätt personer. jag är rädd att om jag börjar igen så kan det misstolkas, tolkas för mycket eller så tror folk bara att jag i allmänhet är dum i huvudet. jag tycker det är ett så fint sätt att förklara för en kompis att man finns här men inte använda dom exakta orden, visa att det är inte alltid så självklart utan ibland bara saker och ting är. tyvärr lyssnar jag inte så mycket på musik eller läser så mycket inspirerande texter längre, så dom där fina smsen skulle snabbt dö ut.

i vintras när första snön föll skickade jag i vanlig ordning ett sms till en gammal vän med orden 'som du kanske redan sett, första snön kom inatt' enbart för att detta är en gammal, men mycket fin tradition. tyvärr pratar vi väldigt sällan nu för tiden, näst intill aldrig faktiskt. jag fick mitt liv och hon fick sitt och ibland är det nog så det måste bli.

jag önskar jag hade någon bra bild som kunde representera denna tiden av mitt liv, jag är bra på att sortera ut och radera bilder som jag inte längre vill ska ta upp plats i mitt liv. men jag kommer alltid bära med mig minnena resten av mitt liv tills dom bleknar, precis som ett gammalt fotografi skulle gjort.

The saddest part of a broken heart
isn't the ending so much as the start
...
2010-04-09 @ 22:02:50 / Permalänk till inlägget / theo / Kommentarer (1)
onsdag
2010-04-07 @ 20:52:59 / Permalänk till inlägget / tankar / Kommentarer (1)
är förundrad över att folk över huvud taget (lär mig aldrig om ordet sitter ihop, eller om det inte sitter ihop eller om det bara halvt sitter ihop) läser min blogg. ungefär som johan säger så är det bara en dagbok fast på internet. jag förstår att folk som känner mig läser för att ha lite koll, folk som känner mig halvt läser för att kolla vad jag har för mig nu för tiden och folk som hatar mig läser väl antagligen för att gotta sig i mitt misslyckande.

helgen var fin, trollhättan är fint. jag saknar att bo där, har vart borta alldeles för många år nu känns det som. skulle vara skönt att komma tillbaka hem och bara kunna vara. jag har lite svårt för det där att förstå att jag nu är vuxen, att jag är inte längre 12 år. vissa dagar känns det fantastiskt att faktiskt kunna säga att man är vuxen, andra dagar orkar jag inte ens förstå att jag får aldrig mer tillbaka min ungdom.

jag vet att allting ordnar sig, det gör det alltid
lördag
2010-04-03 @ 20:20:09 / Permalänk till inlägget / Allmänt / Kommentarer (1)
jag är i trollhättan, därav den dåliga uppdateringen. vi har det mysigt här och tågresan gick bra, trots att theo inte sov någonting. jag har lite dåligt samvete över att jag inte hör av mig till folk, men jag orkar inte riktigt ta tag i det.
« Äldre inlägg
Nyare inlägg »